Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de morcovi cu ghimbir
Aperitive, salate, sosuri

Salata de morcovi cu ghimbir

Taie morcovii rondele și pune-i la fiert în apă cu sare pentru 5-7 minute.
Transferă apoi morcovii într-un vas yena, adaugă usturoiul pisat, ghimbirul, uleiul de măsline, sucul de lămâie și chimenul.
Condimentează cu sare și piper după gust.
Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25-30 minute.
Presară pătrunjel tocat înainte de servire.

Credit Foto? Fotolia/ racamani

Poza principala

salata_morcovi_ghimbir.jpg

600 g morcovi
2 lingurițe ghimbir ras
4 linguri ulei măsline
sucul de la jumătate de lămâie
3 căței usturoi
jumătate linguriță chimen
pătrunjel
sare
piper

Încearcă o salată dulce acrișoară pentru masa de prânz de la birou sau ca aperitiv la petreceri!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.