1. Spală roșiile și taie-le în felii. Pune roșiile într-un castron, procedează la fel cu mozzarella.
2. Pune într-un mojar usturoiul și pisează-l fin, adaugă parmezanul și 5-6 frunze mărunţite, sare și piper.
3. Pasează totul foarte bine și adaugă puţin câte puţin uleiul de măsline.
4. Aranjează alternativ pe un platou feliile de roșie și mozzarella și toarnă sosul de busuioc și încă puţin ulei.
5. Dă totul la rece și servește după zece minute, când s-au întrepătruns aromele.
Poza principala
Galerie foto
200 g mozzarella
4 roşii
1 linguriță cu parmezan
1 legătură de busuioc
1 cățel de usturoi
30 ml ulei de măsline
sare
piper
Salata de mozzarella cu sos de busuioc este o gustare aromata si foarte usor de preparat.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu