Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de mozzarella cu sos de busuioc
Aperitive, salate, sosuri

Salată de mozzarella cu sos de busuioc

1. Spală roșiile și taie-le în felii. Pune roșiile într-un castron, procedează la fel cu mozzarella.
 
2. Pune într-un mojar usturoiul și pisează-l fin, adaugă parmezanul și 5-6 frunze mărunţite, sare și piper.
 
3. Pasează totul foarte bine și adaugă puţin câte puţin uleiul de măsline.
 
4. Aranjează alternativ pe un platou feliile de roșie și mozzarella și toarnă sosul de busuioc și încă puţin ulei.
 
5. Dă totul la rece și servește după zece minute, când s-au întrepătruns aromele.

Poza principala

salata_de_mozzarella_cu_sos_de_busuioc_mica.jpg

200 g mozzarella
4 roşii
1 linguriță cu parmezan
1 legătură de busuioc
1 cățel de usturoi
30 ml ulei de măsline
sare
piper

Salata de mozzarella cu sos de busuioc este o gustare aromata si foarte usor de preparat.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.