Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de mozzarella şi rucola
Aperitive, salate, sosuri

Salată de mozzarella şi rucola

1.Spală frunzele de rucola, apoi roșiile și îndepărtează codiţele. Între timp, lasă mozzarella la scurs într-o sită.

2.Într-un castron, pune roșiile, mozzarella, măslinele și frunzele de rucola.

3.Pisează mărunt boabele de muștar și pune-le într-un borcan cu capac. Adaugă piper, sare, busuioc uscat, mierea, zeama de lămâie și uleiul. Închide borcanul și agită foarte bine până ce obţii un sos omogen.

4.Toarnă sosul peste salată și servește după câteva minute, ca ingredientele să împrumute din aroma sosului.
 
SUGESTIE În locul mierii, adaugă în sos mai multe plante aromatice (rozmarin, busuioc, mărar și pătrunjel)

Poza principala

salata_de_mozzarella_si_rucola_mica.jpg

200 g mozzarella
100 g măsline
300 g roşii cherry
100 g rucola
6 linguri cu ulei de măsline
3 linguri cu zeamă de lămâie
1 lingură cu miere
busuioc uscat
1 linguriță cu muştar boabe
piper

Cand esti pe fuga si nu ai timp de gatit, salata de mozzarella si rucola este alegerea ideala.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.