Foto
Fotolia/ yuliaholovchehko
O combinație sățioasă, perfectă pentru masa de prânz.

Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 4 linguri ulei măsline
- sucul de la jumătate de lămâie
- 1/2 linguriță boia afumată
- 100 g frunze baby spanac
- 1 ardei gras roșu, tăiat cuburi
- 1 ardei iute roșu, curățat de semințe și feliat
- 4 fire ceapă verde
- 100 g roșii cherry, tăiate în două
- 400 g năut la conservă
- 40 g brânză feta ( opțional )
Modalitate de preparare:
- Amestecați într-un bol micuț, uleiul de măsline ( 2 linguri), sucul de lămâie, paprika afumată și alte condimente după preferință.
- Repartizați spanacul în 2 boluri de salată.
- Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie, iar când acesta este încins, adăugați ceapa verde, ardeiul iute, ardeiul gras și roșiile cherry.
- Gătiți pentru 1 minut, apoi adăugați năutul și continuați să amestecați și să gătiți pentru încă 1 minut.
- Turnați amestecul obținut peste frunzele de spanac, amestecați și serviți cu brânză feta sau ca atare.
Facebook Comments
Adaugă comentariu