Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de naut cu spanac
Aperitive, salate, sosuri

Salata de naut cu spanac

Foto
Fotolia/ yuliaholovchehko
O combinație sățioasă, perfectă pentru masa de prânz.
salata_de_naut_cu_spanac_si_feta.jpg

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente: 

  • 4 linguri ulei măsline
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 1/2 linguriță boia afumată
  • 100 g frunze baby spanac
  • 1 ardei gras roșu, tăiat cuburi
  • 1 ardei iute roșu, curățat de semințe și feliat
  • 4 fire ceapă verde
  • 100 g roșii cherry, tăiate în două
  • 400 g năut la conservă
  • 40 g brânză feta ( opțional ) 

 Modalitate de preparare:

  1. Amestecați într-un bol micuț, uleiul de măsline ( 2 linguri), sucul de lămâie, paprika afumată și alte condimente după preferință.
  2. Repartizați spanacul în 2 boluri de salată.
  3. Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie, iar când acesta este încins, adăugați ceapa verde, ardeiul iute, ardeiul gras și roșiile cherry.
  4. Gătiți pentru 1 minut, apoi adăugați năutul și continuați să amestecați și să gătiți pentru încă 1 minut.
  5. Turnați amestecul obținut peste frunzele de spanac, amestecați și serviți cu brânză feta sau ca atare.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.