1. Amestecati frunzele de salata cu frunzele pentru decor, ardeii, castravetii, rosiile si maslinele intr-un bol de salata si puneti amestecul la frigider.
2. Chiar inainte de a servi, puneti branza pe un gratar incins si prajiti la foc mic pana ce aceasta devine maronie pe ambele parti. Lasati-o sa se raceasca si taiati-o bucatele. Puneti deasupra salata si nucile acaju si amestecati. Serviti cu otet balsamic si ulei de masline.
Poza principala
Galerie foto
1 pachet frunze de salata amestecate
1 pachet frunze pentru decor
3 ardei grasi (rosu, verde, galben), feliati
1/4 castravete, feliat
125 g rosii cherry
125 g masline negre
200 g branza halloumi
50 g nuci acaju
O salata extrem de gustoasa, care poate fi servita ca starter la o cina romantica.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu