1.Spală orezul în apă rece și pune-l la fiert cu doua cani cu apă, un praf de sare și o crenguță de rozmarin. După ce orezul a fiert și a absorbit toată apa, lasă-l să se răcească.
2.Adaugă frunzele de rucola, nucile tocate și prazul tăiat în rondele. Separat, bate uleiul de măsline cu zeama de lămâie și un praf de sare.
3.Stropește amestecul de orez și lasă câteva minute ca să se întrepătrundă aromele in salata de orez cu nuci.
Poza principala
Galerie foto
1 cana cu orez
100 g nuci
1/2 de fire de praz
4-5 frunze de rucola
rozmarin
pentru sos
4 linguri cu ulei
1/2 lămâie
sare
Rapidă, energizanta și sățioasă, salata de orez cu nuci este perfectă pentru prânz.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu