- Prepară pastele conform instrucțiunilor de pe cutie, fierbeți-le al dente.
- Scurgeți-le și clătiți-le sub jet de apă rece.
- Într-o tigaie adăugați uleiul de măsline.
- Gătiți roșiile tăiate în jumătăți și condimentați cu sare după gust.
- În aproximativ 5 minute când pielița roșiilor se va crăpa, atunci roșiile sunt gata.
- Puneți pastele într-un bol si turnați sosul de roșii deasupra.
- Adaugă bilele de mozzarella și stropește cu oțet balsamic.
- Servește cu frunze de busuioc tocate.
Credit Foto: Fotolia/ fahrwasser
Poza principala
- 200 g paste făinoase
- 40 ml ulei măsline
- 300 g roșii cherry
- 250 g bile mozzarella
- câteva frunze de busuioc
- 3 lingurițe oțet balsamic
Îti este poftă de o salată ușoară și sățioasă? Încearcă salata caprese combinată cu paste făinoase.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu