Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de paste caprese
Aperitive, salate, sosuri

Salata de paste caprese

  1. Prepară pastele conform instrucțiunilor de pe cutie, fierbeți-le al dente.
  2. Scurgeți-le și clătiți-le sub jet de apă rece.
  3. Într-o tigaie adăugați uleiul de măsline.
  4. Gătiți roșiile tăiate în jumătăți și condimentați cu sare după gust.
  5. În aproximativ 5 minute când pielița roșiilor se va crăpa, atunci roșiile sunt gata.
  6. Puneți pastele într-un bol si turnați sosul de roșii deasupra.
  7. Adaugă bilele de mozzarella și stropește cu oțet balsamic.
  8. Servește cu frunze de busuioc tocate.

   Credit Foto: Fotolia/ fahrwasser

Poza principala

salata_caprese_cu_paste.jpg

  • 200 g paste făinoase
  • 40 ml ulei măsline
  • 300 g roșii cherry
  • 250 g bile mozzarella
  • câteva frunze de busuioc
  • 3 lingurițe oțet balsamic
Îti este poftă de o salată ușoară și sățioasă? Încearcă salata caprese combinată cu paste făinoase.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE