Folosește tortellini umpluți cu spanac pentru o salată spectaculoasă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții:4
Ingrediente:
- 500 g tortellini cu ricotta și spanac
- 500 g ciuperci champignon
- 200 g bureți galbeni
- 100 mânătărici
- 3 fire ceapă verde
- 1 cățel usturoi
- 2 linguri ulei măsline
- 50 ml vin Marsala sec
- 100 ml supă de carne
- 1 lingură oțet balsamic
- 1 lingură ulei măsline
- 1 legătură busuioc
Modalitate de preparare:
- Fierbeți pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.
- Strecurați și lăsați-le să se răcească.
- Încingeți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și tocați usturoiul mărunt.
- Căliți ceapa, usturoiul și la final ciupercile.
- Stingeți cu vinul și supa de carne.
- Fierbeți sosul acoperit timp de 10 minute, la foc mic.
- Îndepărtați tigaia de pe sursa de foc și condimentați cu sare și piper.
- Adăugați oțetul și 1 lingură de ulei de măsline.
- Adăugați tortellini în sosul de ciuperci, adăugați frunze de busuioc tocate și acoperiți salata cu folie.
- Lăsați la rece pentru aproximativ 1 oră și serviți.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu