1. Pune ingredientele pentru sos într-un borcan și agită-l puternic.
2. Fierbe pastele și lasă-le la scurs. Pune la fiert un vas cu apă și sare și opărește buchețelele de broccoli și conopidă cât să rămână crocante.
3. Scurge-le și lasă-le să se răcească. Taie roșiile în sferturi sau jumătăți, brânza în cubulețe. Într-un castron încăpător, amestecă pastele cu legumele fierte și crude, cubulețele de brânză si măslinele. Servește aceasta salata de paste cu legume impreuna cu sos.
300 g paste spirale
250 g brânză cheddar
3-4 buchețele broccoli
2-3 buchețele conopidă
200 g roşii cherry
50 g măsline fără sâmburi
sos italian
6 linguri cu ulei de măsline
2 linguri cu oțet alb
2 linguri cu pătrunjel
1 lingură cu zeamă de lămâie
1 cățel de usturoi zdrobit
1 linguriță cu busuioc uscat
1/4 linguriță cu ardei iute uscat
oregano uscat
Adaugă comentariu