1. Fierbeti pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj.
2. Scurgeti-le bine, clatiti-le cu apa rece, apoi scurgeti din nou. Puneti-le intr-un castron, apoi adaugati uleiul si frunzele de busuioc.
3. Adaugati semintele de pin, rosiile, frunzele de spanac si macroul, taiat si fara pielita. Asezonati dupa gust. Perfecta de luat la birou, intr-o caserola.
Poza principala
Galerie foto
50 g orzo (paste mici de forma boabelor de orez)
2 lingurite ulei de masline
4-6 frunze de busuioc
1 lingura seminte de pin, prajite
4 rosii-prunisoare (cele ovale)
o mana de frunze de spanac
1 file macrou afumat
sare si piper negru proaspat macinat
Aceasta salata va rezista doua zile la rece. Puteti folosi alt peste afumat, sau somon la gratar, daca doriti.
Numar de portii
1
Calorii
690
Discuta pe forum
Facebook Comments
Adaugă comentariu