1. Pune pastele la fiert în apa cu sare. Fierbe-le conform indicatiilor de pe pachet. Dupa ce s-au fiert, clatește-le bine cu apa rece și lasa-le sa se scurga 1-2 minute.
2. Separat, curata prazul sau ceapa și taie-l în bucati mai maricele. Ardeiul curata-l de cotor și seminte și taie-l fâșii subtiri. Nectarinele taie-le în felii subtiri.
3. Încalzește putin pastele în unt topit și amesteca-le cu putin suc de roșii, cât sa-și schimbe culoarea. Dupa ce s-au racit, amesteca-le cu prazul, ardeiul și nectarinele.
4. Parfumeaza salata cu putin patrunjel.
Poza principala
Galerie foto
1 pachet cu paste spirale
2 nectarine
patrunjel
2 fire de ceapa verde
1 ardei grasi
50 ml sos de rosii
1 lingura cu unt
sare
Salata de paste este ușor de pregătit, rapidă, aromată datorita nectarinei și cu puține calorii.
Numar de portii
4
Calorii
245
Facebook Comments
Adaugă comentariu