1.Fierbe pastele în apă cu un praf de sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Scurge pastele și trage-le în puţin unt topit.
2.Într-un castron, amestecă pastele cu pieptul de pui fiert separat și tăiat fâșii. Adaugă morcovul și ardeiul gras tăiat bastonașe, iar ardeiul iute, rondele.
3.Separat, coace roșiile pe o plită, decojește- le și aruncă-le și pe ele în salata de paste.
4.Stropește cu zeamă de lămâie și aromatizează cu verdeaţă.
Poza principala
Galerie foto
1 piept de pui
100 g tagliatele
1 morcov
1 ardei gras
1 ardei iute
3 roşii
1 lămâie
1 lingură unt
pătrunjel
sare
Delicioasă, ușor de preparat și cu puține calorii.
Numar de portii
4
Calorii
205
Facebook Comments
Adaugă comentariu