- Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Tocați usturoiul și tăiați salata în fâșii.
- Porționați gorgonzola în cuburi.
- Încingeți uleiul într-o tigaie și căliți usturoiul, adăugați pe rând salata și brânza.
- Gătiți la foc potrivit pentru 3 minute, cât se întrepătrund aromele.
- Încorporați kefirul și nucile.
- Asezonați după gust cu sare, piper și chilli.
- Scurgeți pastele de excesul de apă și clătiți-le sub jet de apă rece.
- Plasați pastele într-un bol pentru salată.
- Adăugați deasupra sosul preparat.
- Amestecați și serviți.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 350 g paste tip penne
- 2 căței usturoi
- 500 g salată romană
- 100 g gorgonzola
- 3 linguri ulei semințe de susan
- 100 g nuci
- 8 linguri kefir
- piper
- 1 linguriță praf chilli
Folosește pastele pentru salate cu mult gust.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu