Aperitive, salate, sosuri

Salata de penne cu gorgonzola si nuci

  1. Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Tocați usturoiul și tăiați salata în fâșii.
  3. Porționați gorgonzola în cuburi.
  4. Încingeți uleiul într-o tigaie și căliți usturoiul, adăugați pe rând salata și brânza.
  5. Gătiți la foc potrivit pentru 3 minute, cât se întrepătrund aromele.
  6. Încorporați kefirul și nucile.
  7. Asezonați după gust cu sare, piper și chilli.
  8. Scurgeți pastele de excesul de apă și clătiți-le sub jet de apă rece.
  9. Plasați pastele într-un bol pentru salată.
  10. Adăugați deasupra sosul preparat.
  11. Amestecați și serviți.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

salata_de_penne_cu_gorgonzola_si_nuci.jpg

  • 350 g paste tip penne
  • 2 căței usturoi
  • 500 g salată romană
  • 100 g gorgonzola
  • 3 linguri ulei semințe de susan
  • 100 g nuci 
  • 8 linguri kefir
  • piper
  • 1 linguriță praf chilli
Folosește pastele pentru salate cu mult gust.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE