- Spălați și scurgeți frunzele de salată.
- Jumătate din cantitatea de struguri, pasați-o la blender și lăsați sucul deoparte.
- Fierbeți bucățile de pește într-o oală cu apă, oțet, cimbru și sare.
- Când apa atinge punctul de fierbere, acoperiți cu un capac și lăsați pentru 8 minute la foc mic.
- Într-o tigaie cu 1 lingură de ulei, gătiți boabele de struguri rămase pentru 2-3 minute.
- Montați pe o farfurie, frunzele de salată, așezați bucățile de pește și adăugați boabele de struguri.
- Condimentați cu sare și piper.
- Fierbeți în tigaia în care ați gătit strugurii, sucul de la 1 lămâie și cel de struguri.
- Stropiți salata cu sosul obținut.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 4 fileuri calcan
- 400 g struguri albi
- 150 g frunze rucola
- 150 g baby spanac
- 1 linguriță cimbru
- 100 ml oțet din alb
- 1 lămâie
- sare
- piper
Salată sănătoasă prin conținutul bogat de vitamine și minerale.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu