Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de peste cu struguri
Aperitive, salate, sosuri

Salata de peste cu struguri

  1. Spălați și scurgeți frunzele de salată.
  2. Jumătate din cantitatea de struguri, pasați-o la blender și lăsați sucul deoparte.
  3. Fierbeți bucățile de pește într-o oală cu apă, oțet, cimbru și sare.
  4. Când apa atinge punctul de fierbere, acoperiți cu un capac și lăsați pentru 8 minute la foc mic.
  5. Într-o tigaie cu 1 lingură de ulei, gătiți boabele de struguri rămase pentru 2-3 minute. 
  6. Montați pe o farfurie, frunzele de salată, așezați bucățile de pește și adăugați boabele de struguri. 
  7. Condimentați cu sare și piper. 
  8. Fierbeți în tigaia în care ați gătit strugurii, sucul de la 1 lămâie și cel de struguri. 
  9. Stropiți salata cu sosul obținut. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

salata_de_calcan_si_struguri.jpg

  • 4 fileuri calcan
  • 400 g struguri albi
  • 150 g frunze rucola
  • 150 g baby spanac
  • 1 linguriță cimbru 
  • 100 ml oțet din alb
  • 1 lămâie
  • sare 
  • piper
Salată sănătoasă prin conținutul bogat de vitamine și minerale.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE