1. Taie patru fileuri în cubulețe și pune-le într-un castron nemetalic.
2. Taie în cubulețe legumele, mărul curățat de coajă și ouăle.
3. Pune-le peste pește. Amestecă maioneza cu iaurtul, sărează și piperează după gust și adaugă câțiva stropi de zeamă de lămâie.
4. Pune sosul cremos peste ingredientele din castron și amestecă ușor, ca să nu zdrobești ingredientele.
5. Decorează cu felii din fileul de hering păstrat și presară pătrunjel verde.
6. Iese și mai delicioasă dacă aceasta salata de peste o servești cu pâine prăjită de secară sau orice altă pâine crocantă.
Poza principala
Galerie foto
5 fileuri de hering marinat
1 măr
1 ceapa rosie
1 morcov fiert
2 cartofi fierţi
2 ouă fierte
2 linguri cu maioneză
1-2 lingură cu iaurt
zeamă de lămâie
sare
piper alb
Rapida si gustoasa, salata de peste este un antreu plin de gust si arome.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu