Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de porumb cu valeriana
Aperitive, salate, sosuri

Salata de porumb cu valeriana

Frunzele de salată se spală bine și se lasă pe un prosop să se usuce.
Morcovii împreună cu apio se taie pe lung în fâșii subțiri.
Roșiile se taie în cuburi și se îndepărtează semințele.
Într-un bol mare, adaugă frunzele de salată uscate, boabele de porumb scurse bine, măslinele, morcovii, țelina și roșiile.
Deasupra adaugă bilele de mozzarella și fileurile de anșoa.
Amestecă toate ingredientele și presară parmezan.
Amesteca uleiul de măsline cu sosul de soia și oțetul. Condimentează cu sare și piper după gust.
Stropește salata cu acest dressing.

Credit Foto: Fotolia/ Martinina

Poza principala

salata_porumb_mozzarella.jpg

100 g salată valeriană
60 g mix salată ( spanac , untișor)
250 g mozzarella bile
100 g porumb boabe
100 g roșii
50 g apio
100 g măsline
12 fileuri anșoa
100 g parmezan
6 linguri ulei măsline
3 linguri sos soia
1 lingură oțet
sare
piper

Înlocuiește masa de prânz cu o salată dietetică și nutritivă ce îți asigură necesarul de vitamine și proteine.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.