Frunzele de salată se spală bine și se lasă pe un prosop să se usuce.
Morcovii împreună cu apio se taie pe lung în fâșii subțiri.
Roșiile se taie în cuburi și se îndepărtează semințele.
Într-un bol mare, adaugă frunzele de salată uscate, boabele de porumb scurse bine, măslinele, morcovii, țelina și roșiile.
Deasupra adaugă bilele de mozzarella și fileurile de anșoa.
Amestecă toate ingredientele și presară parmezan.
Amesteca uleiul de măsline cu sosul de soia și oțetul. Condimentează cu sare și piper după gust.
Stropește salata cu acest dressing.
Credit Foto: Fotolia/ Martinina
100 g salată valeriană
60 g mix salată ( spanac , untișor)
250 g mozzarella bile
100 g porumb boabe
100 g roșii
50 g apio
100 g măsline
12 fileuri anșoa
100 g parmezan
6 linguri ulei măsline
3 linguri sos soia
1 lingură oțet
sare
piper
Adaugă comentariu