1. Spala carnea și pune-o la fiert în apa cu un praf de sare. Separat, fierbe ouale.
2. Dupa ce s-a racorit pieptul de pui, toaca-l marunt și amesteca-l cu ouale taiate în cubulețe și crema de brânza. Potrivește gustul de sare. Lasa la rece 15 minute. Între timp, taie ceapa julien și înabuș-o în untul topit. Tai rodia în felii, ca pe portocala. Scufunda-le într-un vas cu apa și îndeparteaza bobițele.
3. Repartizeaza în doua pahare câte un strat din amestecul de pui, apoi ceapa calita, bobie de rodie scurse, semințe de pin și din nou pui. Ultimul strat sa fie de rodie.
Poza principala
Galerie foto
1/2 piept de pui
1 rodie
3 oua
250 g crema de brânza
2 linguri cu semințe de pin
2 cepe
50 g unt
sare
Rafinament și gust incredibil într-o singura cupa.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu