Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de pui cu ceapa și rodie
Aperitive, salate, sosuri

Salata de pui cu ceapa și rodie

1. Spala carnea și pune-o la fiert în apa cu un praf de sare. Separat, fierbe ouale.

2. Dupa ce s-a racorit pieptul de pui, toaca-l marunt și amesteca-l cu ouale taiate în cubulețe și crema de brânza. Potrivește gustul de sare. Lasa la rece 15 minute. Între timp, taie ceapa julien și înabuș-o în untul topit. Tai rodia în felii, ca pe portocala. Scufunda-le într-un vas cu apa și îndeparteaza bobițele.

3. Repartizeaza în doua pahare câte un strat din amestecul de pui, apoi ceapa calita, bobie de rodie scurse, semințe de pin și din nou pui. Ultimul strat sa fie de rodie.

 

Salata de linte cu sfecla si mozzarella

Poza principala

salata_de_pui_cu_ceapa_si_rodie_mica.jpg

1/2 piept de pui

1 rodie

3 oua

250 g crema de brânza

2 linguri cu semințe de pin

2 cepe

50 g unt

sare

 

Ardei iuți umpluți

Rafinament și gust incredibil într-o singura cupa.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.