- Aplatizează cu un făcăleț pieptul de pui, condimentat cu sare și piper după gust.
- Pune-l într-o tigaie împreună cu vinul și lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 15 cu capacul pus.
- Taie tijele de țelină în felii.
- Feliază merele.
- Cu un curățător de legume, curăță morcovul în fâșii subțiri.
- Taie struguii în două iar mozzarella în bucăți.
- Pune pieptul de pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și introdu tava la cuptor pentru a se rumeni, câteva minute.
- Pe un platou, așează frunzele de salată spălate și uscate.
- Adaugă restul legumelor și fructelor.
- Așează pieptul de pui feliat.
- Presară mozzarella.
- Asezonează cu ulei de măsline, oțet, sare și piper.
Credit Foto: Fotolia/ MSPhotographic
Poza principala
- 500 g piept pui
- 120 g mozzarella
- 100 g struguri
- 1 morcov
- 2 mere
- 50 g merișoare confiate
- 4 linguri ulei măsline
- 3 tije țelină apio
- 1 salată verde
- sare
- piper
- 200 ml vin alb
O salată delicioasă și colorată, cu fructe confiate, struguri, mere și piept de pui.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu