Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de pui cu fructe
Aperitive, salate, sosuri

Salata de pui cu fructe

  1. Aplatizează cu un făcăleț pieptul de pui, condimentat cu sare și piper după gust.
  2. Pune-l într-o tigaie împreună cu vinul și lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 15 cu capacul pus.
  3. Taie tijele de țelină în felii.
  4. Feliază merele.
  5. Cu un curățător de legume, curăță morcovul în fâșii subțiri.
  6. Taie struguii în două iar mozzarella în bucăți.
  7. Pune pieptul de pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și introdu tava la cuptor pentru a se rumeni, câteva minute.
  8. Pe un platou, așează frunzele de salată spălate și uscate.
  9. Adaugă restul legumelor și fructelor.
  10. Așează pieptul de pui feliat.
  11. Presară mozzarella.
  12. Asezonează cu ulei de măsline, oțet, sare și piper.

 Credit Foto: Fotolia/ MSPhotographic

 

Poza principala

salata_pui_struguri.jpg

  • 500 g piept pui 
  • 120 g mozzarella
  • 100 g struguri
  • 1 morcov
  • 2 mere
  • 50 g merișoare confiate
  • 4 linguri ulei măsline
  • 3 tije țelină apio
  • 1 salată verde
  • sare
  • piper 
  • 200 ml vin alb 
O salată delicioasă și colorată, cu fructe confiate, struguri, mere și piept de pui.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.