1. Pune usturoiul, ghimbirul, sosul de soia și uleiul într-un castron. Adaugă pieptul de pui, lasă la marinat 15 minute, apoi frige carnea pe grătar.
2. Taie cartofi i și mango în felii. Opărește sparanghelul două minute, pune-l pe grătar, fără ulei, și lasă-l două minute. Când s-a răcorit, taie-l în bucăți.
3. Într-un castron încăpător, așază mixul de salată, apoi cartofii, puiul, sparanghelul, mango. Amestecă ingredientele pentru sos, toarnă peste salata de pui cu mango și servește.
6-7 cartofi fierţi
1 cățel de usturoi zdrobit
1 linguriță cu ghimbir ras
1 lingură cu sos de soia
2 linguri cu ulei
6-7 fire de sparanghel
1 mango feliat
200 g mix de salată
Pentru sos
3 linguri cu ulei
1 linguriță cu muştar de Dijon
1/2 linguriță rasă cu coajă de portocală
1 lingură cu suc de portocală
piper
Adaugă comentariu