Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de pui cu mango
Aperitive, salate, sosuri

Salată de pui cu mango

1. Pune usturoiul, ghimbirul, sosul de soia și uleiul într-un castron. Adaugă pieptul de pui, lasă la marinat 15 minute, apoi frige carnea pe grătar.

2. Taie cartofi i și mango în felii. Opărește sparanghelul două minute, pune-l pe grătar, fără ulei, și lasă-l două minute. Când s-a răcorit, taie-l în bucăți.

3. Într-un castron încăpător, așază mixul de salată, apoi cartofii, puiul, sparanghelul, mango. Amestecă ingredientele pentru sos, toarnă peste salata de pui cu mango și servește.

 

Salată cu bulgur și dovleac

Poza principala

salata_de_pui_cu_mango_mica.jpg

1 piept de pui

6-7 cartofi fierţi

1 cățel de usturoi zdrobit

1 linguriță cu ghimbir ras

1 lingură cu sos de soia

2 linguri cu ulei

6-7 fire de sparanghel

1 mango feliat

200 g mix de salată

 

Pentru sos

3 linguri cu ulei

1 linguriță cu muştar de Dijon

1/2 linguriță rasă cu coajă de portocală

1 lingură cu suc de portocală

piper

 

Salată cu pui și ciuperci

Pentru un antreu deosebit si surprinzator, pregateste salată de pui cu mango.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.