1. Indeparteaza carnea de pui de pe piept si pulpe, eliminand orice os sau piele. Taie carnea in bucati mici.
2. Incalzeste o oala fara ulei si prajeste nucile pecan pana se inchid la culoare. Dupa ce se racesc, taie-le marunt.
3. Taie dovlecelul in jumatate transversal si scoate semintele. Taie-l in bucati de marimea bucatilor de pui.
4. Combina puiul, nucile pecan, dovleacul, stafidele, telina, fenicul si ceapa verde.
5. Amesteca ingredientele pentru dressing, adaugand putina apa si asezoneaza dupa gust. Toarna jumatate din dressing in salata.
6. Pastreaza restul de dressing si frunzele de salata verde pentru picnic. Acolo, pune salata intr-un castron si amesteca usor salata verde. Toarna restul de dressing si decoreaza cu frunze de nasturel.
Un pui la rotisor
140g de nuci pecan
1 dovlecel mic
140g de stafide
3 tulpini de telina, taiate
Jumatate de bulb de fenicul
Un manunchi de ceapa verde, curatata si taiata marunt
Un manunchi de salata verde, taiata
Un manunchi de frunze de nasturel
Pentru dressing:
9 linguri de maioneza
Suc de lamaie
O lingura si jumatate de mustar
Adaugă comentariu