- Spală pieptul de pui și fierbe-l cu sare și piper.
- Când acesta este gata taie-l în cuburi.
- Feliază castravetele.
- Taie pepenele galben în cuburi.
- Într-un castron amestecă iaurtul, maioneza, ceapa verde tocată fin, sarea și sucul de lime.
- Adaugă pieptul de pui, pepenele galben, castravetele și strrugurii tăiați în jumătăți.
- Amestecă cu grijă și servește imediat.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 4 bucați piept pui
- 200 g iaurt gras
- 2 linguri maioneză
- 1 fir ceapă verde
- 1 lingură zeamă limetă
- 500 g pepene galben
- 1 castravete
- sare
- struguri albi
Indiferent că alegi să pregătești această salată ca aperitiv sau ca fel principal, va fi un succes garantat.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu