1. Spală bine pieptul de pui și pune-l la fiert în apă cu un praf de sare.
2. Între timp, fierbe în vase separate mazărea, ceapa curăţată și morcovii întregi.
3. Amestecă pieptul de pui fiert și rupt fâșii, mazărea scursă bine, ceapa și morcovii tăiaţi cubuleţe. Potrivește gustul de sare și piper.
4. Unge un vas cu margarină (sau unt) și pune în el amestecul de pui. Acoperă cu foaia de aluat. Cu ajutorul unei pensule întinde deasupra oul bătut.
5. Lasă la cuptor aproximativ 15-20 de minute.
Poza principala
Galerie foto
1 piept de pui
1 cutie mica de mazăre
2 morcovi
300 g arpagic
200 g aluat de foitaj
2 linguri cu margarina (sau unt)
1 ou
sare
piper
Usor de pregatit, spornica si foarte gustoasa, salata de pui in foitaj este potrivita pentru pranz ori cina.
Numar de portii
4
Calorii
300
Facebook Comments
Adaugă comentariu