Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de pui în foietaj
Aperitive, salate, sosuri

Salată de pui în foietaj

1. Spală bine pieptul de pui și pune-l la fiert în apă cu un praf de sare.

2. Între timp, fierbe în vase separate mazărea, ceapa curăţată și morcovii întregi.

3. Amestecă pieptul de pui fiert și rupt fâșii, mazărea scursă bine, ceapa și morcovii tăiaţi cubuleţe. Potrivește gustul de sare și piper.

4. Unge un vas cu margarină (sau unt) și pune în el amestecul de pui. Acoperă cu foaia de aluat. Cu ajutorul unei pensule întinde deasupra oul bătut.

5. Lasă la cuptor aproximativ 15-20 de minute.

 

Tartă cu spanac

Poza principala

salata_mica.jpg

1 piept de pui

1 cutie mica de mazăre

2 morcovi

300 g arpagic

200 g aluat de foitaj

2 linguri cu margarina (sau unt)

1 ou

sare

piper

 

Plăcintă cu dovlecei şi feta

Usor de pregatit, spornica si foarte gustoasa, salata de pui in foitaj este potrivita pentru pranz ori cina.
Numar de portii
4
Calorii
300
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.