- Înmuiați quinoa in apă un sfert de oră, apoi spalați-o sub un jet de apă rece. Puneți la fiert împreuna cu 200 ml de apă. Se pune o parte de quinoa cu două parți de apă. Adaugați sare si lăsați vasul acoperit timp de 15 minute.
- Scurgeți quinoa cu grija si lasați-o la răcit. Din când in când se amestecă cu furculița, cu grijă pentru a nu sparge bobițele de quinoa.
- Pentru dressing amestecati într-un castron mic uleiul de măsline, coaja de lămâie, sucul de lamâie, muștarul si mierea.
- Lăsați sosul deoparte.
- Este timpul sa asamblați salata. Într-un castron combinați spanacul, capșunele feliate, avocado si quinoa. Stropiți cu dressing de lămaie.
- Sugestie de servire: împreuna cu migdale trase la tigaie.
Credit foto: ThinKstockphotos/getty images
Poza principala
250 g baby spanac
1 avocado
10-15 capșune proaspete
100 g quinoa
200 ml apă
Sare
3 linguri ulei măsline
2 linguri zeamă lămâie
½ linguriță coajă lămâie
2 lingurițe muștar Dijon
1 linguriță miere albine
Quinoa este un fel de cereală bogată in proteine, iar in combinația cu spanac și capșune devine o salată sățioasă pentru cină.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu