Pregatiti sosul cu toate ingredientele.
Taiati rosile in rondele mici, 5 felii per portie si taiati rosiile mici in jumatate, adaugati sosul si sarea.
Spalati verdeturile si taiati-le in bucatele mici, adaugati sosul.
Pe farfurie, aranjati feliile de rosii si acoperiti cu salata de verdeturi.
Adaugati bucatile de portocala in ploaie, acoperiti cu salata de verdeturi si stropiti cu seminte de pin deasupra. Se serveste rece.
Reteta Ashlie Dias
www.sets.ro
600g rosii proaspete
120g rosii cherry
2 portocale proaspete
60 g Lollo Biondo
60 g Lollo Rosso
60 g radicchio
60 g rucola
20 g seminte de pin/nuci/fistic
Pentru sos:
zeama de la o lamaie
zeama de la o portocala
80 ml ulei de masline extra virgin
5 g menta proaspata
sare, piper
Adaugă comentariu