- Feliază dovleacul și curăță-l de coajă.
- Pune feliile de dovleac într-un castron.
- Adaugă sarea și condimentele, apoi adaugă 2 linguri cu ulei de măsline.
- Amestecă toate ingredientele și varsă-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Coace feliile de dovleac pentru 40 minute sau până când dovleacul se înmoaie.
- Într-un bol pune stafidele și adaugă apa fiartă.
- Lasă-le două minute și adaugă oțetul și două linguri cu ulei de măsline.
- Într-un bol pentru salată pune frunzele de rucola, adaugă dovleacul tăiat în cuburi, semințele de pin și stafidele.
Credit Foto: Fotolia/ olhaafanasieva
Poza principala
- 1 kg dovleac
- 100 g rucola sau alte frunze
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță pudră turmeric
- 1 linguriță pudră ghimbir
- 4 linguri ulei măsline
- 40 g stafide
- 60 ml apă fiartă
- 1 linguriță oțet
- 50 g semințe pin
Salată aromată cu dovleac copt, o alegere minunată pentru un prânz de dietă.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu