Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de rucola cu dovleac
Aperitive, salate, sosuri

Salata de rucola cu dovleac

  1. Feliază dovleacul și curăță-l de coajă.
  2. Pune feliile de dovleac într-un castron.
  3. Adaugă sarea și condimentele, apoi adaugă 2 linguri cu ulei de măsline.
  4. Amestecă toate ingredientele și varsă-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  5. Coace feliile de dovleac pentru 40 minute sau până când dovleacul se înmoaie.
  6. Într-un bol pune stafidele și adaugă apa fiartă.
  7. Lasă-le două minute și adaugă oțetul și două linguri cu ulei de măsline.
  8. Într-un bol pentru salată pune frunzele de rucola, adaugă dovleacul tăiat în cuburi, semințele de pin și stafidele.

  Credit Foto: Fotolia/ olhaafanasieva

Poza principala

salat_cu_dovleac_rucola.jpg

  • 1 kg dovleac
  • 100 g rucola sau alte frunze
  • 1 linguriță sare 
  • 1 linguriță pudră turmeric
  • 1 linguriță pudră ghimbir
  • 4 linguri ulei măsline
  • 40 g stafide
  • 60 ml apă fiartă
  • 1 linguriță oțet
  • 50 g semințe pin 
Salată aromată cu dovleac copt, o alegere minunată pentru un prânz de dietă.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.