Iată ce poți face cu o mână de rucola, o portocală și niște pește afumat.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 3 portocale
- 4 linguri ulei de măsline
- sare de mare
- piper măcinat
- 200 g frunze de rucola
- 2 fileuri păstrăv afumat
Modalitate de preparare:
- Curăță portocala îndepărtând coaja și partea albă.
- Taie feliile de portocală printre membrane și la final stoarce pielițele rămase pentru a obține o cantitate generoasă de suc.
- Amestecă uleiul de măsline cu puțină sare și piper, adaugă sucul de portocală și bate cu un tel pentru a amesteca.
- Adaugă rucola peste feliile de portocală și rupe păstrăvul în fâșii, apoi amestecă toat eingredientele.
- Stropește cu sosul preparat și servește.
- Pentru și mai multă culoare, aruncă la final o mână de semințe de rodie.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu