1. Rupeti mozzarella in bucati si aranjati-le pe o farfurie intinsa.
2. Presarati zmeura si frunzele de rucola peste mozzarella. Stropiti cu ulei de masline si otet balsamic. Asezonati dupa gust.
Poza principala
Galerie foto
250g mozzarella
100g zmeura
2 maini frunze de rucola
putin ulei de masline, de calitate
putin otet balsamic
sare si piper negru proaspat macinat
Aroma zmeurei este secretul acestei retete.
Numar de portii
3
Facebook Comments
Salata de papadie:
Ingrediente: frunze de rucola
unt
parmezan
otet de mere
sare
chimen
muschiulet de vita
Se curata si se spala frunzele. Intr-o tigaie prajim muschiuletul de vita gratar. In tigaia in care s-a prajit gratarul punem untul si boabele de chimen, adaugam frunzele de rucola, punem sare dupa gust, cand e gata stropim cu putin otet de mere ( sau zeama de lamie proaspata), la final adaugam putin parmezan ras.
Se serveste ca garnitura langa gratarul de vita.
Supa de papadie
Ingrediente:
frunze de rucola
usturoi
parmezan
1 paharel de iaurt
4 – 5 oua
1 – 2 L. faina
sare
Se curata si se spala frunzele de rucola , se pun intr-un vas in care in prealabil s-a pus supa de pui ( sau apa). Separat se bat ouale intregi, se amesteca cu faina, cu iaurtul , cu parmezanul ras si cu usturoiul pisat , se adauga in supa si se lasa sa fiarba la foc mic. Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Sunt un deliciu!