Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de rucola, zmeura si mozzarella
Aperitive, salate, sosuri

Salata de rucola, zmeura si mozzarella

1. Rupeti mozzarella in bucati si aranjati-le pe o farfurie intinsa.

2. Presarati zmeura si frunzele de rucola peste mozzarella. Stropiti cu ulei de masline si otet balsamic. Asezonati dupa gust.

Poza principala

rexfeatures_1212255dmica.jpg

250g mozzarella 
100g zmeura
2 maini frunze de rucola 
putin ulei de masline, de calitate
putin otet balsamic
sare si piper negru proaspat macinat

Aroma zmeurei este secretul acestei retete.
Numar de portii
3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentarii

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • As dori sa va impartasesc doua reteta delicioase cu rucola ( papadia)

    Salata de papadie:

    Ingrediente: frunze de rucola
    unt
    parmezan
    otet de mere
    sare
    chimen
    muschiulet de vita

    Se curata si se spala frunzele. Intr-o tigaie prajim muschiuletul de vita gratar. In tigaia in care s-a prajit gratarul punem untul si boabele de chimen, adaugam frunzele de rucola, punem sare dupa gust, cand e gata stropim cu putin otet de mere ( sau zeama de lamie proaspata), la final adaugam putin parmezan ras.
    Se serveste ca garnitura langa gratarul de vita.

    Supa de papadie
    Ingrediente:
    frunze de rucola
    usturoi
    parmezan
    1 paharel de iaurt
    4 – 5 oua
    1 – 2 L. faina
    sare

    Se curata si se spala frunzele de rucola , se pun intr-un vas in care in prealabil s-a pus supa de pui ( sau apa). Separat se bat ouale intregi, se amesteca cu faina, cu iaurtul , cu parmezanul ras si cu usturoiul pisat , se adauga in supa si se lasa sa fiarba la foc mic. Se serveste cu crutoane de paine prajita.

    Sunt un deliciu!

  • deci rucola nu are nici o legatura cu papadia. se maninca ca atare, ca salata cu ulei (de masline) otet (balsamic daca aveti) si putin parmezan (shavings, nu stiu sa traduc asta). e foarte buna la gust
  • Asa este, dan4e, numai ca foarte multa lume le confunda, fiind un pic asemanatoare la frunze. Rucola este de fapt voinicica:)