- Tăiați sfecla roșie sub formă de bastonașe sau dată pe răzătoare și păstrați-o într-un castron.
- Adăugați peste sfeclă ceapa în care a fost ținut peștele.
- Tăiați peștele în bucăți mai mici.
- Adăugați frunzele de baby spanac peste sfeclă.
- Într-un bol amestecați uleiul, muștarul, cele două linguri de marinată de la pește și 2 linguri cu zmeură. Preparați un sos amestecând energic cu o lingură.
- Turnați dressingul peste salată și adăugați zmeura.
- Serviți pe bucăți de pâine prăjită sau ca atare.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 400 g sfeclă roșie fiartă/coaptă
- 400 g pește marinat
- 150 g baby spanac
- 100 g zmeură
- 2 linguri ulei din sâmburi de struguri
- 1 lingură muștar
- 2 linguri din marinata peștelui
- sare
- piper
- 2 linguri cu zmeură ( pentru sos )
Sunteți în căutarea unui aperitiv rapid, colorat și sănătos? Avem o propunere tare interesantă cu sfeclă roșie și pește marinat.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu