Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de sfecla cu peste marinat
Aperitive, salate, sosuri

Salata de sfecla cu peste marinat

  1. Tăiați sfecla roșie sub formă de bastonașe sau dată pe răzătoare și păstrați-o într-un castron.
  2. Adăugați peste sfeclă ceapa în care a fost ținut peștele.
  3. Tăiați peștele în bucăți mai mici.
  4. Adăugați frunzele de baby spanac peste sfeclă.
  5. Într-un bol amestecați uleiul, muștarul, cele două linguri de marinată de la pește și 2 linguri cu zmeură. Preparați un sos amestecând energic cu o lingură.
  6. Turnați dressingul peste salată și adăugați zmeura.
  7. Serviți pe bucăți de pâine prăjită sau ca atare. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

salata_de_sfecla_cu_peste_marinat.jpg

  • 400 g sfeclă roșie fiartă/coaptă
  • 400 g pește marinat
  • 150 g baby spanac
  • 100 g zmeură
  • 2 linguri ulei din sâmburi de struguri
  • 1 lingură muștar
  • 2 linguri din marinata peștelui
  • sare 
  • piper
  • 2 linguri cu zmeură ( pentru sos )

 

Sunteți în căutarea unui aperitiv rapid, colorat și sănătos? Avem o propunere tare interesantă cu sfeclă roșie și pește marinat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.