Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de smochine, ceapa coapta si sunca
Aperitive, salate, sosuri

Salata de smochine, ceapa coapta si sunca

Preincalziti cuptorul la 190 de grade.

Taiati cepe in sferturi, lasandu-le intacte in rest. Puneti-le intr-o tava, stropiti-le cu putin ulei si coaceti-le pentru 35-40 de minute, intorcandu-le din cand in cand. Lasati-le sa se raceasca pentru cateva minute, apoi indepartati coaja.

Aranjati rucola pe un platou. Adaugati ceapa coapta si sunca de Praga. Taiati smochinele in sferturi si adaugati-le salatei.

Pentru dressing: Amestecati toate ingredientele.

Stropiti salata cu dressingul si serviti-o cu paine cu masline.

Poza principala

rexfeatures_433396d_mica.jpg

2 cepe rosii, nedecojite
1 lingura ulei de masline
1 pachet frunze de rucola
cateva frunze de radicchio
8 felii sunca de Praga
4 smochine coapte
Pentru dressing:
1 lingura otet balsamic
3 linguri ulei de masline
sare si piper negru proaspat macinat

Alaturarea aromelor este pe cat de neobisnuita, pe atat de gustoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.