1.Se fierb ouăle si se toacă mărunt, separat gălbenuşurile de albuşuri. .Se lasă un ou pentru decor.
2.Se rade brânza. Măslinele şi creveţii se taie în bucăţi mici. Dacă creveţii sunt mici, se lasă aşa.
3.Se prepară sosul. Smântâna şi maioneza se amestecă cu o linguriţă de muştar.
4.Se amestecă brânza , ouăle (gălbenuşurile ), creveţii, măslinele negre şi roşiile tocate , apoi se incorporează sosul. Se pune 1 lingură din acest amestec pe fundul vasului in formă de peşte.
5.Somonul se toacă mărunt, iar din felii de somon se fac aripioarele peştelui.
6.Somonul tocat se amesteca cu albuşurile tocate si cu celelalte ingrediente, amestecate in prealabil cu sos.
Se aşeaza in vasul in forma de peşte. Se presară seminţe de susan si se decorează cu felii de lamâie,ou,măsline şi roşii cherry.
2.Se rade brânza. Măslinele şi creveţii se taie în bucăţi mici. Dacă creveţii sunt mici, se lasă aşa.
3.Se prepară sosul. Smântâna şi maioneza se amestecă cu o linguriţă de muştar.
4.Se amestecă brânza , ouăle (gălbenuşurile ), creveţii, măslinele negre şi roşiile tocate , apoi se incorporează sosul. Se pune 1 lingură din acest amestec pe fundul vasului in formă de peşte.
5.Somonul se toacă mărunt, iar din felii de somon se fac aripioarele peştelui.
6.Somonul tocat se amesteca cu albuşurile tocate si cu celelalte ingrediente, amestecate in prealabil cu sos.
Se aşeaza in vasul in forma de peşte. Se presară seminţe de susan si se decorează cu felii de lamâie,ou,măsline şi roşii cherry.
250g de somon sărat.
300g.creveti,
100 gr.brânză
4 buc.ouă,
100g. măsline negre,
tomate “Cherry”,
1 lămâie.
100g.maioneză,
100g.smântână,
seminţe de susan,
1 linguriţă muştar,
ceapă pentru ornat.
300g.creveti,
100 gr.brânză
4 buc.ouă,
100g. măsline negre,
tomate “Cherry”,
1 lămâie.
100g.maioneză,
100g.smântână,
seminţe de susan,
1 linguriţă muştar,
ceapă pentru ornat.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu