Speli fileurile de pui, le stergi cu un prosop si le tai in bucatele pe care le amesteci cu sos de soia. Le lasi sa se odihneasca vreo 20 de minute. Foile de Nori si cele de sunca le tai in feliute subtiri.
Speli ardeiul, il tai pe jumatate, ii scoti semintele si il feliezi. Spanacul il speli si il scuturi bine de apa. Pregatesti un sos pentru salata din ulei de susan, otet din orez, sare si piper.
Prajesti in ulei de floarea-soarelui bucatelele de pui pe toate partile, pâna devin galben-aurii. Amesteci frunzele de spanac cu feliile de ardei rosu si cu sosul. Daca e cazul, mai condimentezi.
Asezi pe un platou rotund salata de spanac si bucatile de piept de pui impreuna cu feliile de sunca si Nori. Cand aduci salata la masa, presari peste ea semintele de susan.
Sursa: Revista FEMEIA.
500 g spanac proaspat
250 g piept de pui dezosat
2 linguri de seminte de susan
100 g sunca
2 linguri de sos de soia
1 ardei gras rosu
4 linguri de ulei de susan
2 linguri de otet din orez
sare
piper
2 foi Nori
2 linguri de ulei de floarea-soarelui
Adaugă comentariu