O salată ușoară ce poate fi servită ca aperitiv.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 60 ml ulei măsline
- 3 linguri suc lămâie
- 2 linguri pătrunjel tocat
- 2 linguri chives tocat
- câteva crenguțe de cimbru
- sare și piper măcinat după gust
- 600 g sparanghel
- 200 g brânză feta
Modalitate de preparare:
- Se combină uleiul de măsline, lămâia, pătrunjelul,ceapa chives și cimbru intr-un bol mic.
- Se adaugă un vârf de cuțit de sare și piper.
- Amestecați până amestecul se combină, apoi lăsați-l deoparte.
- Blanșați sparanghelul timp de 1 minut cu apă clocotită, apoi îndepărtați-l cu o lingură.
- Aranjați sparanghelul pe o farfurie de servire.
- Presărați cu felii fine de feta și stropiți cu amestecul preparat anterior.
- Poftă mare.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu