- Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie, într-o oală cu o cantitate generoasă de apă și sare.
- Scurgeți pastele.
- Spălați roșiile și castraveții împreună cu frunzele de rucola.
- Tăiați roșiile pe jumătate, iar castraveții pe lung și apoi în felii.
- Eliminați cozile frunzelor de rucola apoi rupeți-le în bucăți.
- Tăiați ceapa solzișori și amestecați-o împreună cu pastele scurse, roșii, castraveți și rucola.
- Scurgeți mozzarella de excesul de zeamă și adăugați biluțele peste salată.
- Curățați busuiocul și tocați frunzele.
- Curățați usturoiul de coajă și tocați-l grosier.
- Adăugați într-un blender frunzele de busuioc, usturoiul, semințele de pin și brânza de oaie.
- Pulsați și mărunțiți bine, apoi răsturnați amestecul într-un bol mic.
- Completați sosul pesto cu ulei, zeamă de lămâie și supă de legume. În lipsa acesteia puteți aduga 2 linguri de apă.
- Potriviți gustul cu sare și piper și adăugați amestecul obținut peste salată.
Poza principala
- 400 g tagliatelle verzi
- sare
- 250 g roșii cherry
- 2 castraveți mici
- 1 legătură rucola
- 1 ceapă roșie
- 200 g mozzarella
- 1 legătură busuioc
- 1 cățel usturoi
- 1 lingură semințe de pin
- 40 g brânză de oaie maturată
- 6 linguri ulei măsline
- 3 linguri zeamă lămâie
- 2 linguri supă de legume concentrată
- piper măcinat
- măsline negre
O porție generoasă de paste, într-o variantă aromată și combinată cu ingrediente bogate în vitamine.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu