Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de ton și ananas
Aperitive, salate, sosuri

Salată de ton și ananas

1. Fierbe orezul într-un vas în care ai turnat două căni cu apă și ai adăugat și un praf de sare. Când boabele de orez au absorbit toată apa, dă deoparte și adaugă un cub de unt. Răsfiră boabele cu o furculiță și lasă să se răcească, amestecând din când în când pentru a aera orezul.

2. Scurge de lichid conservele de legume mexicane și ton, taie după gust legumele și cubulețe ananasul. Prepară un sos vinegretă din ulei, suc de lămâie proaspăt stors, sare, piper și oregano după gust.

3. După ce orezul s-a răcit, adaugă ananasul și legumele, stropește cu sosul vinegretă și servește imediat.

 

Salata de linte si orez cu dressing de avocado

Poza principala

salata_mica.jpg

1 cană cu orez

1 conservă ton mărunțit

1 conservă legume mexicane

½ ananas proaspăt

3-4 roșii cherry

½ ardei gras verde

½ ardei gras roșu

½ ceapă roșie

unt

lămâie

oregano

ulei

sare

piper

 

Salata rece de orez cu creveti

Ușoară și rapidă, salata de ton și ananas poate fi și o cină delicioasă, dar și un prânz copios.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.