1. Fierbe orezul într-un vas în care ai turnat două căni cu apă și ai adăugat și un praf de sare. Când boabele de orez au absorbit toată apa, dă deoparte și adaugă un cub de unt. Răsfiră boabele cu o furculiță și lasă să se răcească, amestecând din când în când pentru a aera orezul.
2. Scurge de lichid conservele de legume mexicane și ton, taie după gust legumele și cubulețe ananasul. Prepară un sos vinegretă din ulei, suc de lămâie proaspăt stors, sare, piper și oregano după gust.
3. După ce orezul s-a răcit, adaugă ananasul și legumele, stropește cu sosul vinegretă și servește imediat.
1 cană cu orez
1 conservă ton mărunțit
1 conservă legume mexicane
½ ananas proaspăt
3-4 roșii cherry
½ ardei gras verde
½ ardei gras roșu
½ ceapă roșie
unt
lămâie
oregano
ulei
sare
piper
Adaugă comentariu