Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata de ton cu hrean
Aperitive, salate, sosuri

Salata de ton cu hrean

Rosia se spala. Se taie in rondele. Lamaia se spala si ea, se taie in rondele. Hreanul se taie in bucatele mici. Frunzele de salata se spala, se usuca cu servet uscat. Pestele se scurge de ulei, dar nu de tot. Se stropeste cu suc proaspat de lamaie, dupa preferite. Se presara sare.

Pe o farfurie intinsa se pun frunzele de salata. Peste salata se adauga pestele. Se decoreaza cu rondele de lamaie si rosie. Se presara hreanul, piperul boabe si frunzele de patrunjel proaspat.

Pofta buna!

Ingrediente: putin hrean taiat marunt, frunze de patrunjel proaspat, suc de lamaie, 1 lamaie, 1 conserva de ton maruntit, boabe piper, 1 rosie, frunze de salata verde si sare.
Numar de portii
1
Calorii
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.