Folosește tortellini umpluți cu ricotta și spanac, într-o salată super gustoasă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: mediu
Porții: 4
Ingrediente:
- 2 ouă fierte
- 300 g morcovi
- 1 ceapă mică, tocată mărunt
- 1 lingură ulei floarea soarelui
- 150 ml stoc legume
- 500 g tortellini umpluți cu ricotta și spanac
- sare
- 100 g iaurt
- 100 g smântână lichidă
- 2 linguri suc lămâie
- piper măcinat
- 1/2 linguriță muștar
- 1/4 legătură mărar tocat mărunt
- 1/4 legătură pătrunjel tocat mărunt
- 1 mână hasmațuchi
Modalitate de preparare:
- Curățați și tăiați morcovul rondele.
- Încingeți uleiul într-o tigaie și căliți ceapa până când aceasta devine translucidă.
- Adăugați morcovii și rumeniți-i pe ambele părți.
- Stingeți cu stocul de legume și lăsați vasul acoperit să fiarbă timp de 10 minute, la foc potrivit.
- Îndepărtați vasul de pe foc și lăsați să se răcească.
- Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Clătiți tortellini sub jet de apă rece.
- Pentru a prepara dressingul, combinați într-un blender iaurtul, smântâna lichidă, zeama de lămâie, muștarul, sare și piper.
- Încorporați verdețurile în dressing și amestecați cu grijă.
- Amestecați pastele cu amestecul de morcovi și dressing.
- Curățați ouăle și tăiați-le în sferturi.
- Așezați-le deasupra salatei și serviți.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu