Speli untisorul frunza cu frunza, il cureti si il lasi sa se scurga bine de apa. Speli andiva, ii tai capatul si-i desfaci frunzele una cate una. Pe o farfurie asezi decorativ frunzele de salata si pe cele de andiva.
Cureti ceapa, speli ciupercile, le tai fin si le asezi in mijlocul salatei. Bucatile de peste afumat le tai marunt si le asezi pe salata. Decorezi cu bobite de piper rosu.
Pentru dressing (sos) amesteci otetul cu ulei de masline si mustar, apoi condimentezi cu sare, piper si un strop de zahar. Cand aduci salata la masa o stropesti cu sos.
Sursa: Revista FEMEIA.
2 fileuri de pastrav afumat (sau alt peste afumat)
salata verde sau untisor, cam cat iei cu doua maini
1 ceapa rosie
1 andiva
2 ciuperci proaspete
1 lingura de boabe de piper rosu
1 lingurita de mustar iute
2 linguri de otet din vin alb
3 linguri de ulei de masline
sare
piper
zahar
Adaugă comentariu