Aperitive, salate, sosuri

Salată de vară cu macaroane

1. Taie roșiile și ardeiul capia și pune-le într-un castron. Adaugă sosul pesto, o lingură cu ulei de măsline, un praf de sare și busuioc și lasă măcar 10 minute să se întrepătrundă aromele.

2. Fierbe macaroanele conform instrucțiunilor producătorului. Clătește-le apoi apă rece și scurge-le bine.

3. Răstoană macaroanele peste salata de roșii, toarnă zeama de la o jumătate de limetă, potrivește gustul de sare și amestecă ușor.

4. Servește salata de vară cu macaroane imediat.

credit foto: © alain wacquier – Fotolia.com

Salata de nectarine cu halloumi

Poza principala

salata_de_vara_cu_macaroane__fotolia_53742045_subscription_xxl.jpg_c_alain_wacquier_-_fotolia.com_mica.jpg

200 g macaroane

500 g roșii 

½ ardei capia

1 linguriță cu pesto

1 limetă

busuioc

ulei de măsline

sare

 

Salata de avocado cu chorizo

Rapidă și savuroasă, salata de vară cu macaroane este o cină sățioasă.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE