1. Taie roșiile și ardeiul capia și pune-le într-un castron. Adaugă sosul pesto, o lingură cu ulei de măsline, un praf de sare și busuioc și lasă măcar 10 minute să se întrepătrundă aromele.
2. Fierbe macaroanele conform instrucțiunilor producătorului. Clătește-le apoi apă rece și scurge-le bine.
3. Răstoană macaroanele peste salata de roșii, toarnă zeama de la o jumătate de limetă, potrivește gustul de sare și amestecă ușor.
4. Servește salata de vară cu macaroane imediat.
credit foto: © alain wacquier – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
200 g macaroane
500 g roșii
½ ardei capia
1 linguriță cu pesto
1 limetă
busuioc
ulei de măsline
sare
Rapidă și savuroasă, salata de vară cu macaroane este o cină sățioasă.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu