Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de vară
Aperitive, salate, sosuri Vegetarian & vegan

Salată de vară

1. Spala bine cartofii și taie-i în felii mai groase. Daca ai ales unii mai mititei, lasa-i întregi.

2. Condimenteaza-i cu putina sare și piper și rumenește-i în ulei încins.

3. Dupa ce s-au racorit, amesteca-i într-un castron împreuna cu ridichile și castravetii taiati rondele subtiri. Presara deasupra mararul tocat și alunele prajite.

4. Separat, taie ceapa marunt și amestec-o ușor cu 4 linguri cu ulei. Adauga chefirul, muștarul, otetul și sare și piper dupa gust.

5. Servește salata de cartofi cu dressingul astfel obtinut.

 

 

Salata vegetariana

Poza principala

salata_mica.jpg

500 g cartofi noi

1 legatura de ridichi

4 castraveti

1 legatura de marar

50 g alune

ulei

sare

piper

 

pentru dressing:

1 ceapa mica

200 ml chefir

1 lingura cu mustar

2 linguri cu oțet de vin alb

4 linguri cu ulei

 

Salată de ton și ananas

Rapidă, gustoasă și sănătoasă, o salată ideală în orice moment al zilei.
Numar de portii
4
Calorii
205
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.