1. Spala bine cartofii și taie-i în felii mai groase. Daca ai ales unii mai mititei, lasa-i întregi.
2. Condimenteaza-i cu putina sare și piper și rumenește-i în ulei încins.
3. Dupa ce s-au racorit, amesteca-i într-un castron împreuna cu ridichile și castravetii taiati rondele subtiri. Presara deasupra mararul tocat și alunele prajite.
4. Separat, taie ceapa marunt și amestec-o ușor cu 4 linguri cu ulei. Adauga chefirul, muștarul, otetul și sare și piper dupa gust.
5. Servește salata de cartofi cu dressingul astfel obtinut.
Salata vegetariana
Poza principala
Galerie foto
500 g cartofi noi
1 legatura de ridichi
4 castraveti
1 legatura de marar
50 g alune
ulei
sare
piper
pentru dressing:
1 ceapa mica
200 ml chefir
1 lingura cu mustar
2 linguri cu oțet de vin alb
4 linguri cu ulei
Rapidă, gustoasă și sănătoasă, o salată ideală în orice moment al zilei.
Numar de portii
4
Calorii
205
Facebook Comments
Adaugă comentariu