- Preparați pentru început dressingul și turnați laptele într-o crăticioară mică.
- Curățați usturoiul și adăugați-l în lapte, potriviți gustul cu sare și piper și lăsați la foc mic aproximativ 20 de minute.
- Într-un bol de salată adăugați cele două tipuri de varză și morcovii dați pe răzătoare împreună cu ceapa.
- Adăugați pătrunjelul tocat cât mai mărunt.
- Când sosul este gata, adăugați fileurile de anșoa, oțetul de mere, uleiul de măsline, sare, piper și muștar Dijon.
- Treceți amestecul prin blender.
- Turnați dressingul obținut peste varză și amestecați bine pentru a distribui aromele uniform.
- Serviți salata cu semințe de dovleac sau floarea soarelui.
Credit Foto: thinkstock/ getty images
Poza principala
- 300 g varză albă, tocată fin
- 300 g varză roșie, tocată fin
- 250-300 g morcov, dat pe răzătoare
- 1 ceapă roșie, feliuțe subțiri
- 1 legătură pătrunjel
- 50 g semințe dovleac/ floarea soarelui
Dressing:
- 250 ml lapte
- 8 căței usturoi
- 8-10 fileuri de anșoa
- 3 linguri oțet de mere
- 6 linguri ulei măsline
- 1 lingură muștar Dijon
- sare
- piper măcinat
Salata de varza ideala pentru perioadele de dieta insa si un aliment foarte sanatos.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu