Aperitive, salate, sosuri

Salata de varza cu ansoa

  1. Preparați pentru început dressingul și turnați laptele într-o crăticioară mică.
  2. Curățați usturoiul și adăugați-l în lapte, potriviți gustul cu sare și piper și lăsați la foc mic aproximativ 20 de minute.
  3. Într-un bol de salată adăugați cele două tipuri de varză și morcovii dați pe răzătoare împreună cu ceapa.
  4. Adăugați pătrunjelul tocat cât mai mărunt.
  5. Când sosul este gata, adăugați fileurile de anșoa, oțetul de mere, uleiul de măsline, sare, piper și muștar Dijon.
  6. Treceți amestecul prin blender.
  7. Turnați dressingul obținut peste varză și amestecați bine pentru a distribui aromele uniform.
  8. Serviți salata cu semințe de dovleac sau floarea soarelui. 

  Credit Foto: thinkstock/ getty images 

Poza principala

salata_de_varza_cu_ansoa.jpg

  • 300 g varză albă, tocată fin
  • 300 g varză roșie, tocată fin
  • 250-300 g morcov, dat pe răzătoare
  • 1 ceapă roșie, feliuțe subțiri
  • 1 legătură pătrunjel
  • 50 g semințe dovleac/ floarea soarelui

 Dressing:

  • 250 ml lapte 
  • 8 căței usturoi
  • 8-10 fileuri de anșoa
  • 3 linguri oțet de mere
  • 6 linguri ulei măsline
  • 1 lingură muștar Dijon
  • sare
  • piper măcinat
Salata de varza ideala pentru perioadele de dieta insa si un aliment foarte sanatos.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE