1.Alege patru foi frumoase de varză roșie și așază-le pe câte o farfurie.
2.Taie julien varza rămasă și morcovii.
3.Stoarce zeama de lămâie, adaug-o în uleiul ales și pune, opțional, sosul de soia. Potrivește gustul de sare.
4.Toarnă sosul obținut peste amestecul de varză roșie și morcovi, presară chimen măcinat după gust și lasă câteva minute până se împletesc aromele.
5.Pune în fiecare foaie de carză roșie câte una-douălinguri cu salată și servește-le alături de cartofi la cuptor, dacă postești, sau o friptură de pui la cuptor.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
1 ½ varză roșie
2-3 morcovi
1 lămâie
1 lingură cu sos de soia (opțional)
2 linguri cu ulei de măsline sau nuci, susan ori arahide
sare
chimen măcinat
Plină de vitamine, salata de varză roșie cu morcovi este o garnitură fresh, care-ți va da energie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu