Aperitive, salate, sosuri

Salata de varza rosie

1. Dati merele prin zeama de lamaie pentru a preveni oxidarea. Amestecati varza cu merele si pocalele intr-un bol.

2. Presarati patrunjelul si stafidele si amestecati bine. Dati la rece sau serviti imediat.

Poza principala

h_01128987-reteta-pe-site-in-caption_mica.jpg

2 mere, taiate
2 linguri zeama de lamaie
½ varza rosie, tocata
2 portocale, curatate si taiate
1 lingura patrunjel tocat
2 linguri stafide

Daca obisnuiti sa consumati salatele de varza cu maioneza, faceti o mare greseala. Varza este o sursa excelenta de fibre si vitamina C care pot fi analihate de ingredientele alaturate nepotrivite.
Numar de portii
4
Calorii
110
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE