Curăță portocala de coajă și pielițe(sunt mai amare la gust). Feliază apoi fructul și păstrează sucul (dacă lasă). Taie mărunt pătrunjelul verde.
Curăță avocado de coajă, îndepărtează sâmburele și taie cubulețe. Stropește-le cu suc de lămâie proaspăt stors. Taie roșiile cuburi și ceapa în felii subțiri.
Așază pe farfurii individuale un strat de felii de portocale, apoi roșii și cubulețele de avocado, presară deasupra măslinele, inelele de ceapă și pătrunjelul verde.
Amestecă într-un castronel puțin ulei de măsline cu suc de lămâie (după gust), sucul de portocale, un praf de sare și piper. Amestecă și toarnă-l deasupra salatei.
Poza principala
Galerie foto
2 portocale
1 avocado
2 roșii
10 măsline
1 ceapă albă
pătrunjel verde
ulei de măsline
sare de himalaya
lămâie
piper alb
Fii în formă de la prima masă a dimineții!
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu