- Desprinde buchețelele de broccoli de pe tulpina.
- Feliază-le cu un cuțit apoi pune-le într-un bol.
- Toacă roșiile uscate și adaugă-le peste broccoli.
- Feliază ceapa și presar-o peste salată, împreună cu brânza feta tăiată cuburi și fulgii de migdale.
- Într-un castron mai mic amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie, mierea de albine, usturoiul mărunțit, oregano și muștarul Dijon.
- Amestecă ingredientele pentru a obține un dressing omogen.
- Condimentează cu sare și piper după gust.
- Toarnă acest dressing peste salată.
- Servește salata ca atare sau alături de fripturi.
Credit Foto: aneta_gu
Poza principala
- 1 căpățână broccoli
- 100 g roșii deshidratate
- 1 ceapă roșie
- 120 g brânză feta
- 80 g fulgi migdale
- 30 ml ulei măsline
- 2 linguri suc lămâie
- 1 linguriță miere albine
- 1 cățel usturoi
- jumătate linguriță oregano uscat
- jumătate linguriță muștar Dijon
- sare
- piper
Orice salată banală poate deveni un deliciu dacă îi pregătești un dressing aromat, cum este cel de miere cu muștar.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu