1. Coace vinetele pe flacără. Dă-le apoi cu sare și lasă-le într-un lighean (nu din plastic) 40 de minute, apoi curăță-le și pune-le la scurs într-o sită.
2. Amestecă pasta de susan cu sucul de lămâie, uleiul de măsline, cățeii de usturoi pisați și un praf de sare.
3. Adaugă vinetele scurse și potrivește gustul cu zeamă de lămâie și sare. Servește salata de vinete cu pâine prăjită și roșii feliate.
credit foto: © mariontxa – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
2 vinete mari
2 căței de usturoi
2 linguri cu ulei de măsline
zeamă de lămâie de la o lămâie
2 linguri cu pastă de susan (tahini)
1 linguriță cu sare
Pătrunde în bucătăria grecească și savurează o salată de vinete cu gust senzațional.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu