Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată iceberg cu rodie
Aperitive, salate, sosuri

Salată iceberg cu rodie

1. Taie o rodie în jumătate și desfă boabele într-un castron castron cu apă rece. În acest fel, vor rămâne întregi și nici nu stropești prin bucătărie.

2. Cu podul palmei, rostogolește cealaltă rodie pe o suprafață dură și apasă ușor până ce simți cum se sparg boabele și rodia se înmoaie. Cu un cuțit, taie fructul într-un capăt și stoarce sucul într-un pahar.

3. Dezosează pulpa de pui și taie carnea în felii potrivite. Dă morcovul și cașcavalul pe răzătoare, taie salata în fâșii și pune totul într-un castron.

4. Pentru sos, amestecă sosul de rodie cu uleiul, un praf de sare și ardeiul iute tocat mărunt. Toarnă peste salată în momentul servirii.

 

Salata asiatica

Poza principala

salata_iceberg_mica.jpg

1 salată iceberg

2 rodii

1 morcovi

2 pulpe de pui afumate

50 g caşcaval

 

Pentru sos

3-4 linguri cu ulei de măsline

1 ardei iute

sare

 

Salata de avocado cu chorizo

O combinatie neasteptata de ingrediente, dar cu gust senzational.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.