1. Taie o rodie în jumătate și desfă boabele într-un castron castron cu apă rece. În acest fel, vor rămâne întregi și nici nu stropești prin bucătărie.
2. Cu podul palmei, rostogolește cealaltă rodie pe o suprafață dură și apasă ușor până ce simți cum se sparg boabele și rodia se înmoaie. Cu un cuțit, taie fructul într-un capăt și stoarce sucul într-un pahar.
3. Dezosează pulpa de pui și taie carnea în felii potrivite. Dă morcovul și cașcavalul pe răzătoare, taie salata în fâșii și pune totul într-un castron.
4. Pentru sos, amestecă sosul de rodie cu uleiul, un praf de sare și ardeiul iute tocat mărunt. Toarnă peste salată în momentul servirii.
1 salată iceberg
2 rodii
1 morcovi
2 pulpe de pui afumate
50 g caşcaval
Pentru sos
3-4 linguri cu ulei de măsline
1 ardei iute
sare
Adaugă comentariu