- Adu un vas cu apă în punctul de fierbere apoi adaugă cartofii pentru 12-15 minute până când cartofii sunt moi.
- În acest timp într-un vas cu abur, pregătește somonul conform timpul de preparare de 6-8 minute.
- Când cartofii sunt aproape gata, adaugă fasolea verde pentru câteva minute.
- Scurge legumele de excesul de apă și plasează-le într-un bol de salată.
- Adaugă măslinele și roșiile deshidratate împreună cu somonul rupt în bucăți.
- Într-un bol mic amestecați usturoiul, sucul de lămâie, ulei, sare și piper după gust.
- Stropește salata cu acest amestec.
- Amestecă pentru a distribui aromele uniform și servește.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 400 g cartofi baby
- 2 fileuri somon
- 1 pumn măsline kalamata
- 1 pumn roșii deshidratate
- 1 cățel usturoi zdrobit
- sucul de la jumătate de lămâie
- 1 lingură ulei măsline
- 200 g fasole verde
O modalitate rapidă pentru a servi somonul este această renumită salată Nicoise.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu