Aperitive, salate, sosuri

Salata picanta de ton si quinoa

  1. Prăjiți ceapa și ardeiul până încep să se înmoaie.
  2. Adăugați ardeiul iute și lăsați amestecul să se răcească.
  3. Combinați quinoa, amestecul de ceapă, roșiile cherry, măslinele și feliile de ton.
  4. Distribuiți salata în 4 boluri.
  5. Stropiți cu ulei din borcan și cu suc de lămâie.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

salata_picanta_de_ton_si_quinoa.jpg

  • 1 ceapă feliată
  • 350 g ardei feliat
  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 ardei roșu iute, tocat mărunt
  • 225 g quinoa fiartă în prealabil
  • 350 g roșii cherry, tăiate în jumătate
  • 1 pumn măsline negre tocate
  • 225 g ton felii, în ulei de măsline
Prânz sănătos în 10 minute cu ton și quinoa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE