- Puneți quinoa într-o tigaie și țineți pe foc până când începe să miroasă a alune prăjite, aproximativ 2-3 minute.
- Vărsați quinoa într-o sită și clătiți-o până când curge apă curată.
- Scurgeți bine și puneți într-un vas cu apă pentru a fierbe.
- Cînd apa atinge punctul de fierbere, lăsați focul la mic și mențineți pe foc până când boabele devin transparente, iar apa a fost absorbită.
- După 15 minute, quinoa va fi fiartă.
- Pasați roșiile tocate până devin de consistența unui piure.
- Mixați-le împreună cu busuiocul, sucul de lămâie, usturoiul, sare și piper. Mixați până la omogenizare.
- Când quinoa s-a răcit, adăugați sosul de roșii și amestecați.
- Serviți cu castravete tocat mărunt, roșii cherry și busuioc proaspăt.
Credit Foto: Fotolia/ Stephanie Frey
Poza principala
- 1 cană ( 170 g quinoa)
- 3 căni apă
- 3 roșii tocate
- 2 căței usturoi
- 10 frunze busuioc
- 2 lingurițe suc lămâie
- 2 linguri ulei măsline
- 1 linguriță sare
- piper
- 2 castraveți
- 5-6 roșii cherry
Vă invităm la o salată bogată în vitamine. Quinoa stropită cu dressing de roșii și decorată cu busuioc.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu