1.Scurge fasolea și pune-o într-un castron împreună cu măslinele și ardeiul iute tăiate fin, iar deasupra pune rucola.
2.Separat, pregătește un sos din zeama de lămâie, muștar, usturoi, sare și piper, două linguri cu ulei de măsline și, opțional, oțetul. Agită bine și toarnă sosul peste salata de fasole. Servește imediat.
credit foto: © Marco Mayer – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
2 cutii cu fasole albă
1 cutie cu rucola
200 g măsline fără sâmburi
1 ardei iute
zeama de la o lămâie
1 lingură cu oțet (opțional)
½ linguriță cu muștar
1 cățel de usturoi zdrobit
ulei de măsline
sare
piper
Plină de vitamine și sățioasă, salata rapida de fasole cu masline si rucola este excelenta intr-o zi de post.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu